9,7 Zorgkaart Nederland
Haartransplantatie Nederland
Afspraak

7 Misverstanden

Misverstand 1
Ik kan beter eerst wachten met helemaal kaal worden alvorens ik de stap zet naar een haarverbeteringstraject
Je hoeft niet te wachten tot je kaal bent om te beginnen met haarverbetering. Het vroegtijdig starten met behandelingen kan helpen om je huidige haargroei te behouden en toekomstige haaruitval te minimaliseren, waardoor je haar er dikker en gezonder uitziet.
Doe vrijblijvend de haarcheck om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen. 
Misverstand 2
Medicatie tegen haarverlies geeft onherstelbare bijwerkingen
Het klopt niet dat alle medicatie tegen haarverlies onherstelbare bijwerkingen heeft. Bij Haarmark gaan we een stap verder in gepersonaliseerde zorg. Door middel van een grondige DNA-test kunnen we precies bepalen welke supplementen het beste bij jou passen. Deze aanpak verzekert je van een behandeling die aangepast is aan jouw unieke genetische samenstelling, die je haar gezond houdt zonder je testosteronniveaus te beïnvloeden of andere ongewenste bijwerkingen te veroorzaken. 
Misverstand 3
Iedereen is geschikt voor een haartransplantatie
Het idee dat iedereen geschikt is voor een haartransplantatie is een misverstand. De waarheid is dat de geschiktheid voor een haartransplantatie afhangt van verschillende factoren, zoals de algehele gezondheid en de conditie van de hoofdhuid. Bij Haarmark, streven we ernaar om de best mogelijke resultaten te bereiken en dus voeren we grondige beoordelingen uit om te verzekeren dat de procedure geschikt is voor onze klanten. 
Doe hier de haarcheck om te zien of jij geschikt bent.
Misverstand 4
Er bestaan geen supplementen om m’n haar te verbeteren
Supplementen voor haargezondheid bestaan en werken! Voedingsstoffen zoals biotine, zink en vitamine B kunnen helpen bij het stimuleren van de haargroei en het verbeteren van de algehele gezondheid van je haar, waardoor je lokken er stralender en voller uitzien.
Misverstand 5
Met een haartransplantatie is mijn haarprobleem voor de toekomst opgelost
Een haartransplantatie kan een krachtige oplossing zijn voor haarverlies, die je een volle bos haar geeft en je vertrouwen een flinke boost geeft. Hoewel toekomstige haaruitval mogelijk is, kunnen aanvullende behandelingen en een gezonde levensstijl helpen om de resultaten te behouden.
Misverstand 6
Een haartransplantatieprocedure is overal hetzelfde
Het is een misverstand dat elke haartransplantatieprocedure hetzelfde is, ongeacht waar je het laat doen. In werkelijkheid zijn er grote verschillen in kwaliteit en zorgstandaarden. Bij Haarmark, streven we naar topkwaliteit in elke stap van het proces. We gebruiken de nieuwste technologie, onze artsen hebben jarenlange ervaring en expertise, en we zorgen voor een persoonlijke benadering met uitgebreide nazorg. Hoewel Turkije goedkopere opties kan bieden, kunnen de kwaliteitsgaranties, medische normen en persoonlijke zorg bij Haarmark je een beter, veiliger en meer bevredigend resultaat geven.
Misverstand 7
Levenslange groeigarantie of ‘eeuwige haren’ bestaat niet. Inmiddels weten we dat getransplanteerde haren ook onderhevig zijn aan veroudering ten gevolge van testosteron, alleen langzamer.
Het idee dat getransplanteerde haren niet eeuwig meegaan is gedeeltelijk een misverstand. Hoewel het waar is dat getransplanteerde haren net als je natuurlijke haar onderhevig zijn aan veroudering en mogelijke hormonale invloeden, zijn ze over het algemeen veel resistenter tegen deze factoren. Hoewel er geen absolute garantie is voor 'eeuwige haren', kan een haartransplantatie bij Haarmark je jaren van vol en gezond haar geven.
Voor en na foto van haartransplantatie

Benieuwd wat we voor 
jouw haarverlies kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.
DNA test Haarmark
Haartransplantatie Nederland
9,7 | 131 reviews
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 - 18:00
Haartransplantatie NederlandHaartransplantatie Nederland

Vragen

06-28 50 76 45
info@haarmark.nl

Pagina’s

© 2023 Haarmark. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookie beleid - Website door Digitale Helden
menuarrow-left
Chat openen
Scan de code
Hallo, Team HaarMark hier 👋
Kunnen we je helpen?