9,7 Zorgkaart Nederland
Haartransplantatie Nederland
Afspraak

Compliment of klacht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Ik ben niet blij met de service en heb een klacht…
Elke dag, proberen we iedereen zo goed mogelijk, eerlijk en naar tevredenheid te helpen. Maar als het niet goed is gegaan, kun je dit ook bij ons aangeven. Hier leggen we uit hoe je een klacht in kan dienen.

We zouden het jammer vinden, als je het niet bespreekt en dat je hier een vervelend gevoel aan overhoudt. Alleen jij kunt beoordelen of je goed geholpen bent. Aarzel daarom niet en laat het ons weten. Misschien kunnen we het toch voor je oplossen of onze service verbeteren.

Schrijf of mail je klacht in eerste instantie naar info@haarmark.nl of gebruik bovenstaand invulformulier. Je ontvangt binnen 1 week een schriftelijke reactie.

Mocht je na deze stap niet tevreden zijn met de gegeven reactie, dan kun je de klacht ook schriftelijk indienen bij de onafhankelijke stichting DOKh. Hier kun je de klacht bespreken met een onafhankelijke klachtenfunctionaris, die samen met jou op zoek gaat naar een oplossing en voor jou zal proberen te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. Je kan hiervoor contact opnemen met:

Stichting DOKh (www.dokh.nl)
t.a.v. afd. Klachten en Geschillen
Robijnstraat 6
1812 RB ALKMAAR
072-520 83 25 (dagelijks van 9.00-15.00 uur)
klachtenengeschillen@dokh.nl

Als je er met Mark van Bracht en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kun je altijd nog een uitspraak aanvragen bij de Geschilleninstantie Huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kun je vinden op de website www.dokh.nl.

Een klacht indienen of ontvangen is nooit leuk, toch waarderen we de moeite om het ons te laten weten, zodat we kunnen proberen het op te lossen of onze service te verbeteren. Samen helpen we elkaar.

Benieuwd wat we voor 
jouw haarverlies kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.
DNA test Haarmark
Haartransplantatie Nederland
9,7 | 131 reviews
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 - 18:00
Haartransplantatie NederlandHaartransplantatie Nederland

Vragen

06-28 50 76 45
info@haarmark.nl

Pagina’s

© 2023 Haarmark. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookie beleid - Website door Digitale Helden
menuarrow-left
Chat openen
Scan de code
Hallo, Team HaarMark hier 👋
Kunnen we je helpen?