9,7 Zorgkaart Nederland
Haartransplantatie Nederland
Afspraak

FUE haartransplantatie

Follicular Unit Extraction
FUE haartransplantatie
Kamp je met haarverlies en zoek je een oplossing die je zelfvertrouwen herstelt? Ontdek de FUE haartransplantatie bij Haarmark, een geavanceerde en effectieve techniek om je natuurlijke haardos terug te krijgen. Bij Haarmark begrijpen we de impact van haarverlies en bieden we een behandeling die niet alleen je uiterlijk, maar ook je welzijn verbetert. Lees verder om meer te weten te komen over onze FUE-techniek en hoe deze jouw pad naar haarherstel kan zijn.

Wil je liever direct een eerste consult inplannen met cosmetisch arts M. van Bracht? Neem dan contact met ons op.

De FUE-techniek

Met behulp van de FUE-techniek transplanteren we individuele, sterke en duurzame haarzakjes van het achterhoofd naar de gebieden die te maken hebben met haaruitval, zoals het voorhoofd, inhammen of de kruin. Deze transplantatie gebeurt zeer nauwkeurig, haartje voor haartje. Hierdoor herstel je de haardichtheid per vierkante centimeter en bereiken we de juiste haarrichting voor een uiterst natuurlijke uitstraling. Haarmark onderscheidt zich door het aanbieden van een unieke gepatenteerde DNA-test. Deze test biedt persoonlijk advies op het gebied van medicatie of supplementen ter ondersteuning van haarbehoud en -onderhoud. Onze behandelingen zijn beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Wat is een FUE haartransplantatie?

FUE, afgeleid van Follicular Unit Extraction: de nieuwste opvolger van de al langer bestaande FUT-methode (ook wel strip-methode genoemd). Met FUE transplanteren we haartje voor haartje, inclusief de haarzakjes (grafts). Deze grafts worden verplaatst van het goed behaarde achterhoofd naar gebieden die te maken hebben met haarverlies. De haartjes op het achterhoofd hebben doorgaans een langere levensduur. Hoewel zelfs deze haartjes niet altijd permanent zijn, blijft het donorgebied over het algemeen onaangetast, aangezien nieuwe haren groeien uit de overgebleven haarzakjes. De FUE-haartransplantatie wordt uitgevoerd onder lokale verdoving, waardoor narcose niet nodig is. Hechtingen worden niet gebruikt, en al binnen één week zijn er zichtbare resultaten.
Cosmetisch arts M. van Bracht

Genezing na de FUE-behandeling

De duur van een FUE-haartransplantatie varieert tussen de 5 en 8 uur, afhankelijk van het aantal grafts dat wordt getransplanteerd. De herstelperiode is ongeveer 7 dagen. Het gebied waar de haarzakjes zijn verwijderd, herstelt opmerkelijk snel vanwege de minimale wondjes die de transplantatie achterlaat. De getransplanteerde grafts hechten zich binnen enkele dagen stevig aan de nieuwe huidkanaaltjes, wat resulteert in een snel zichtbaar en effectief resultaat.

Waarom kiezen voor Haarmark?

Haartransplantatie Nederland

Persoonlijk 
contact

Bij Haarmark ervaar je directe en persoonlijke interactie met de behandelend arts, zonder tussenkomst van een haaradviseur. Geen loze woorden hier; wij bieden eerlijk en to-the-point advies.
Haartransplantatie Nederland

Alleen zinvolle behandelingen

Wij selecteren uitsluitend behandelingen die werkelijk zinvol zijn en op de lange termijn in jouw voordeel werken. Zelfs als jouw verwachtingen niet haalbaar zijn, zullen we op een beleefde manier toelichten waarom ;-)
Haartransplantatie Nederland

Zorgvuldig uitgevoerde behandelingen

-We nemen uitgebreid de tijd om de essentie van jouw haarproblemen op maat te behandelen.
-Wij geven advies over een veilige cosmetische haarlijn en luisteren aandachtig naar jouw persoonlijke wensen.
-In onze aanpak staat zorgvuldigheid boven snelheid centraal.
Haartransplantatie Nederland

Kennis en ervaring op het hoogste niveau

Mijn vaardigheden zijn ontwikkeld door ervaring op te doen in een van 's werelds beste 25 haartransplantatieklinieken, zoals opgenomen in "The Best Hair Transplant Doctors In The World: 2023-editie."

De voordelen van FUE haartransplantatie

De FUE-methode biedt veel voordelen, waaronder:
• Minimale tot geen zichtbare littekens in het donorgebied;
• Zeer snel herstelproces;
• Verwaarloosbaar risico op zichtbare littekens;
• Hoge dichtheid in het ontvangstgebied met een natuurlijk ogend resultaat;
• Behandeling onder lokale verdoving, dus geen narcose;
• Permanente oplossing voor haarverlies;
• Transplanteren zonder scheren in het ontvangstgebied is mogelijk.

Kosten FUE haartransplantatie

Bij Haarmark begrijpen we dat de kosten een belangrijke overweging zijn bij het kiezen van een haartransplantatie. De prijs van een FUE haartransplantatie hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal te transplanteren haarzakjes, de complexiteit van de procedure, en je individuele behoeften en doelen. We streven ernaar om transparante en eerlijke tarieven te bieden die de kwaliteit en zorgvuldigheid van onze behandelingen weerspiegelen. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven en om te begrijpen hoe we de kosten voor jouw specifieke behandeling berekenen, nodigen we je uit om onze tarievenpagina te bezoeken. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een geïnformeerde keuze te maken over jouw haartransplantatie bij Haarmark.

Ervaringen van onze klanten

"Wat een super fijne praktijk! Ik ben heel goed geholpen drs. Mark van Bracht. Door zijn aanbevelen heb ik een Trichotest gedaan. Deze test heeft mij goede inzichten gegeven over welke producten ik kan gebruiken tegen mijn haarverlies. Bij zowel de intake, afname en bespreken van de uitslag neemt hij alle tijd voor je. Ik kan het zeker aanbevelen om hier naar toe te gaan! Twijfel je nog? Gewoon een afspraak maken. Je wordt super goed geholpen."
Google review
Kristiaan Vaartjes
30 jaar (1 dec. 2022)
"Ik heb zeer goede ervaringen met Haar Mark. Eerst als huisarts en nu heeft hij samen met zijn team mijn haartransplantatie verzorgd. Mark is zeer zorgvuldig geweest en we zijn eerst begonnen met preparaten op basis van een dna test. De preparaten lieten al een significante verbetering zien. Echter heb ik toch besloten om een haartransplantatie te doen. Ik ben zeer tevreden over het (eind) resultaat. Mensen in mijn omgeving die eerst sceptisch waren zien ook een enorme verbetering van de haarlijn en dichtheid. Het was een intensieve dag wat zeker niet onderschat moet worden, maar ik ben in het voortraject zeer goed begeleid en voorgelicht en ook over de nazorg ben ik zeer tevreden. Mark is een zeer betrokken arts die heel laagdrempelig is en alle tijd voor mij als patiënt neemt. Dat vind ik zeer belangrijk. Hij komt op mij zeker niet als zeer commercieel over maar eerder als betrokken en vraagt naar de wensen van zijn klant. Zijn hele team heeft zich de hele dag op een fijne manier over mij ontfermt. Ik kan Haar Mark zeker aanbevelen."
Google review
William van den Hooff
55 jaar (4 dec. 2023)
"Ik heb bij Haarmark, meneer Bracht een haartransplantatie laten uitvoeren en alvorens het laten bepalen van preventieve middelen tegen verder haarverlies en het terug laten keren van de mogelijke nog niet afgestorven haren.
De medicatie en behandeling die meneer Bracht mij heeft geadviseerd is aan de hand van grondige onderzoeken en gespreken gerealiseerd. Onder andere een DNA test en bloedonderzoeken kwamen aanbod.
Ik wou dat ik eerder met meneer Bracht in contact was gekomen en zodoende eerder preventie middelen, medicatie was gaan gebruiken."
Google review
Ruben Houtman
34 jaar (26 juli 2022)
"Ben hier heen geweest voor een haartransplantatie en het gehele proces is heel fijn verlopen. Alles is duidelijk verteld en afgesproken. Ook het resultaat is simpelweg perfect. Bij deze wil ik Mark en de medewerkers bedanken voor de hele fijne procedure!"
Google review
Auke de Haan
25 jaar (14 okt. 2022)
"In mei 2022 heb ik een haartransplantatie ondergaan, met een goed resultaat tot gevolg. Ook over de begeleiding voor, tijdens en na de behandeling ben ik zeer tevreden."
Chris B.
25 jaar (8 sept. 2023)
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland

Waarom een professional inschakelen voor haartransplantatie?

De kosten van FUE haartransplantaties variëren sterk, en niet alle klinieken hanteren dezelfde werkwijze. Hierdoor bestaat het risico dat haartransplantaties verkeerd worden uitgevoerd, met mogelijke gevolgen zoals een onnatuurlijk resultaat of schade aan geoogste grafts. Enkele mogelijke problemen zijn onder andere:

• Uitvoering van de ingreep door niet-medisch personeel en/of zonder arts.
• Realisatie van een verkeerde, te lage of onnatuurlijke haarlijn.
• Te lage haardichtheid, wat visueel niet dekkend is.
• Onherstelbare beschadiging van nieuwe haartjes tijdens het oogsten (onzichtbaar voor de patiënt, maar detecteerbaar bij het oogsten).
• Onvoldoende voorbereiding van het donorgebied met medicijnen, waardoor de getransplanteerde haartjes minder sterk kunnen uitgroeien.
• Gebrek aan aandacht voor het aanbrengen van de juiste haarrichting.
• Overbetaling door patiënten voor niet-geleverde aantallen haren.

FUE haartransplantatie bij Haarmark

We leggen graag uit waarom je kiest voor een FUE haartransplantatie bij medisch cosmetische praktijk Haarmark in Friesland.

Lid van en getraind door FUE Europe

Drs. Mark van Bracht is een erkende cosmetisch arts KNMG en tevens lid van FUE EUROPE en de NVCG. FUE EUROPE staat bekend als het enige wetenschappelijke Europese netwerk dat zich toelegt op de kennis en opleiding van haartransplantatie-artsen.

De Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) is de enige door de Nederlandse overheid erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde.

Haarmark onderhoudt samenwerkingsverbanden met zowel Nederlandse als internationale experts. Als onderdeel van een netwerk van 180 internationale haartransplantatie-artsen, delen we voortdurend kennis over de nieuwste technieken en casuïstiek.

Advies op basis van een genetische test

Sinds 2020 hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van een unieke genetische DNA-test. Door enkel wangslijmvlies af te nemen en dit te onderzoeken in een gespecialiseerd Spaans laboratorium van Fagron, kunnen we nauwkeurig vaststellen welke van de 42 onderzochte gen-locaties betrokken zijn bij haarverlies.

Deze test biedt gepersonaliseerd advies voor medicatie of supplementen, waardoor je optimaal in staat bent je bestaande haar te behouden of verdere haaruitval te stoppen.

Traditioneel gezien adviseren artsen al meer dan 30 jaar voornamelijk Minoxidil en Finasteride ter preventie van haarverlies. Met de resultaten van de TrichoTest™ (DNA-test) hebben deze aanbevelingen nu echter een verouderd karakter gekregen.

Maatwerk bij het oogsten en plaatsen

Bij Haarmark streven we naar een resultaat dat er natuurlijk uitziet. Dit bereiken we door een haardichtheid te creëren van minimaal 70 à 75 haartjes per vierkante centimeter. Aangezien de diepte van haarworteltjes per persoon verschilt, passen we ons boortje hierop aan.
We besteden ook aandacht aan je haarrichting, vooral in de inhammen, waar deze per centimeter kan variëren. Deze zorgvuldige aanpak draagt bij aan een haartransplantatie die aansluit bij jouw unieke eigenschappen en een natuurlijk ogend resultaat oplevert.

Dedicated team

Een haartransplantatie is een zorgvuldige ingreep die wordt uitgevoerd door een toegewijd team van 2 tot 3 behandelaars gedurende één dag per patiënt.
Aan het begin van de behandeling ben je al op de hoogte van het specifieke team dat je zal assisteren.
Dit team bestaat uit één ervaren arts, drs. Mark van Bracht, een cosmetisch arts KNMG, en twee van de vier vaste assistenten. Hierdoor bieden we je een persoonlijke en consistente ervaring tijdens de gehele procedure.

Een natuurlijke haarlijn

Bij Haarmark streven we naar een haarlijn die niet alleen duurzaam is, maar ook natuurlijk oogt, zelfs als haarverlies in de toekomst doorzet. Het vormgeven van een haarlijn is een persoonlijk proces, en we nemen samen met jou de tijd om dit zorgvuldig te bepalen.
Door een nauwkeurig implantatiepatroon te hanteren, variëren we tussen enkele, dubbele en soms zelfs driedubbele of viervoudige haarzakjes. Dit zorgt voor een subtiele overgang en resulteert in een onopvallende haarlijn die past bij jouw natuurlijke uitstraling.

Haar-uitneem plan

Op basis van jouw specifieke wensen analyseren we zorgvuldig zowel het donorgebied als het ontvangstgebied. Het donorgebied wordt grondig beoordeeld op aspecten zoals dichtheid, omvang en het aantal haren per haarzakje. We onderzoeken of er gebieden zijn die meer of minder haren nodig hebben. Deze gedetailleerde evaluatie stelt ons in staat te bepalen of jouw gewenste nieuwe kapsel haalbaar is via een haartransplantatie. In combinatie met de inzichten uit onze DNA-test stellen we vervolgens een gepersonaliseerd operatieplan op.

Niet tevreden met een eerdere haartransplantatie?

Heb je elders, wellicht in het buitenland, een haartransplantatie ondergaan en ben je niet tevreden met het resultaat? Bij Haarmark bieden we gespecialiseerde hulp met onze hair-repair service. Wij adviseren je graag over het verhogen van de haardichtheid en het visueel verbeteren van wat al is bereikt. Tevens verstrekken we advies over onderhoudsmedicatie, mocht dat nog niet eerder zijn besproken. Dankzij onze op maat gemaakte medicatieadviezen op basis van onze DNA-test, streven we ernaar dat je zo lang mogelijk kunt genieten van de resultaten van je transplantatie.

Overweeg je een FUE haartransplantatie?

Overweeg je een FUE haartransplantatie of ontvang je graag meer haarinformatie? We leggen je graag alles uit tijdens een vrijblijvend consult. Een eerste consult duurt ongeveer 60 minuten. De kennismaking of oriënterende consulten zijn altijd geheel vrijblijvend. Stel je vraag of maak je afspraak door te bellen via 06 28 50 76 45.

Veelgestelde vragen

Hoeveel verlof moet ik opnemen voor mijn haartransplantatie?
De herstelduur na een haartransplantatie varieert per type procedure en is persoonsgebonden, afhankelijk van jouw specifieke gezondheidstoestand. In het algemeen raden we aan om minstens 7 tot 10 dagen vrij te nemen van je werk om voldoende tijd te hebben voor een adequaat herstel en de nodige nazorg. Het is tevens essentieel om met je behandelend arts te overleggen voor een op maat gemaakt herstelplan.
Zijn de resultaten van een haartransplantatie bij Haarmark permanent?
Ja, de effecten van een haartransplantatie bij Haarmark zijn langdurig. De haarzakjes die worden overgebracht, zijn afkomstig uit gebieden die niet gevoelig zijn voor haarverlies, wat zou moeten resulteren in blijvende resultaten gedurende je hele leven. Niettemin is het cruciaal om te begrijpen dat je overige natuurlijke haar nog steeds kan uitvallen als gevolg van het verouderingsproces of genetische factoren.
Kan ik mijn normale haarverzorgingsroutine voortzetten na een haartransplantatie?
Na een haartransplantatie is het van groot belang om de aanwijzingen van je arts nauwgezet te volgen voor optimale resultaten. In de meeste gevallen kun je na enkele weken je gebruikelijke haarverzorgingsroutine weer oppakken, maar dit kan per situatie verschillen. Het is raadzaam om agressieve behandelingen, zoals kleuren, bleken of permanenten, gedurende ten minste 3 tot 6 maanden uit te stellen.
Zal mijn haartransplantatie bij Haarmark er natuurlijk uitzien?
Bij Haarmark is het onze ambitie om resultaten te bereiken die een zo natuurlijk mogelijke uitstraling hebben. Onze bekwame chirurgen passen geavanceerde technieken toe om de haarzakjes op een natuurlijke manier te implanteren, resulterend in een volle en natuurlijk ogende haardos. Het doel is om geen opvallende kenmerken van de transplantatie waarneembaar te maken.
9.7 Zorgkaart Nederland
"Ik heb bij Haarmark, meneer Bracht een haartransplantatie laten uitvoeren en alvorens het laten bepalen van preventieve middelen tegen verder haarverlies en het terug laten keren van de mogelijke nog niet afgestorven haren.
De medicatie en behandeling die meneer Bracht mij heeft geadviseerd is aan de hand van grondige onderzoeken en gespreken gerealiseerd. Onder andere een DNA test en bloedonderzoeken kwamen aanbod.
Ik wou dat ik eerder met meneer Bracht in contact was gekomen en zodoende eerder preventie middelen, medicatie was gaan gebruiken."
Ruben Houtman
34 jaar (26 juli 2022)

Benieuwd wat we voor 
jouw haarverlies kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.
DNA test Haarmark
Haartransplantatie Nederland
9,7 | 131 reviews
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 - 18:00
Haartransplantatie NederlandHaartransplantatie Nederland

Vragen

06-28 50 76 45
info@haarmark.nl

Pagina’s

© 2023 Haarmark. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookie beleid - Website door Digitale Helden
menuarrow-left
Chat openen
Scan de code
Hallo, Team HaarMark hier 👋
Kunnen we je helpen?