9,7 Zorgkaart Nederland
Haartransplantatie Nederland
Afspraak
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hoe zullen we contact opnemen?

Upload de volgende foto’s

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd moet ik vrij nemen van mijn werk voor een haartransplantatie?
De hersteltijd na een haartransplantatie kan variëren afhankelijk van het type procedure en je persoonlijke gezondheid. Over het algemeen raden we aan om minimaal 7 tot 10 dagen vrij te nemen van je werk om voldoende tijd te hebben voor herstel en nazorg. Het is ook belangrijk om met je arts te overleggen voor een persoonlijk herstelplan.
Zijn de resultaten van een haartransplantatie bij Haarmark permanent?
Ja, de resultaten van een haartransplantatie bij Haarmark zijn doorgaans permanent. De getransplanteerde haarfollikels zijn afkomstig uit gebieden die resistent zijn tegen haaruitval en zouden dus een leven lang moeten meegaan. Echter, het is belangrijk om te begrijpen dat de rest van je natuurlijke haar nog steeds kan uitvallen door veroudering of genetische factoren.
Kan ik mijn normale haarverzorgingsroutine voortzetten na een haartransplantatie?
Na een haartransplantatie is het belangrijk om de instructies van je arts nauwgezet te volgen voor de beste resultaten. Je mag je normale haarverzorgingsroutine meestal na een paar weken hervatten, maar dit kan variëren. Het is aan te raden om agressieve behandelingen zoals kleuren, bleken of permanenten minimaal 3 tot 6 maanden uit te stellen.
Zal mijn haartransplantatie bij Haarmark er natuurlijk uitzien?
Bij Haarmark streven we ernaar om resultaten te leveren die zo natuurlijk mogelijk ogen. Onze ervaren chirurgen gebruiken geavanceerde technieken om de haarfollikels in een natuurlijk groeipatroon te plaatsen. Het uiteindelijke resultaat zou moeten zijn dat je haar er vol en natuurlijk uitziet, zonder duidelijke tekenen van een transplantatie.
9.7 Zorgkaart Nederland
"Ik heb bij Haarmark, meneer Bracht een haartransplantatie laten uitvoeren en alvorens het laten bepalen van preventieve middelen tegen verder haarverlies en het terug laten keren van de mogelijke nog niet afgestorven haren.
De medicatie en behandeling die meneer Bracht mij heeft geadviseerd is aan de hand van grondige onderzoeken en gespreken gerealiseerd. Onder andere een DNA test en bloedonderzoeken kwamen aanbod.
Ik wou dat ik eerder met meneer Bracht in contact was gekomen en zodoende eerder preventie middelen, medicatie was gaan gebruiken."
Ruben Houtman
34 jaar (26 juli 2022)

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.
DNA test Haarmark
Haartransplantatie Nederland
9,7 | 131 reviews
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 - 18:00
Haartransplantatie NederlandHaartransplantatie Nederland

Vragen

06-28 50 76 45
info@haarmark.nl

Pagina’s

© 2023 Haarmark. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookie beleid - Website door Digitale Helden
menuarrow-left
Chat openen
Scan de code
Hallo, Team HaarMark hier 👋
Kunnen we je helpen?