9,7 Zorgkaart Nederland
Haartransplantatie Nederland
Afspraak

Tarieven

Je kunt de behandelingen in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met onze partner: Cosmetic Finance. Cosmetic Finance is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen.
- PRP Behandeling -
Een prp-behandeling wordt vaak
toegepast bij haarverlies om de
kwaliteit van haren te verbeteren. In
je eigen bloed zitten bloedplaatjes,
die je met centrifugeren kunt filteren.
Als je deze 'trombocyten' weer
terug geeft (door middel van prikjes) aan de hoofdhuid, werkt het als een soort 'kunstmest' om de kwaliteit van je haren weer te optimaliseren.
Voordeel: lichaamseigen materiaal
Nadeel: je moet het onderhouden en
soms slaat het niet zichtbaar aan.

€ 329*

Starten
Betalen in termijnen is mogelijk
- DNA Speekseltest -
(Trichotest)
De enige echte onmisbare wetenschappelijke schakel als je eens en voor altijd wilt weten welke medicatie of supplementen je het beste kunt gebruiken tegen haarverlies.
Het is pijnloos
Eenmalige uitgave
Regie over eigen behandeling
Maatwerk advies
Testuitslag levenslang geldig
Wetenschappelijk onderbouwd
Let op: het is normal dat medicatie
bijwerkingen kan geven. Laat je altijd
goed informeren
Opties: PRP (t.w.v. 329)

€ 575*

Starten
Betalen in termijnen is mogelijk
- Mini Haarmark -
<750 grafts
Wil jij zekerheid voor de toekomst
voor een budget-bedrag je haarlin
niet kwijt te raken? Kies dan voor een
mini-haartransplantatie. Je haarlijn
wordt onzichtbaar opgevuld en kan
weer tegen een stootje (lees:
haarverlies).
Optie: DNA-test met uitleg, advisering
en receptenvoorschriften (t.w.v. €575)
1 vast behandelteam van 1 arts
en 2 assistenten
Vrijblijvend consult* (t.w.v. €67)
Gratis nazorg 24/7
Opties: PRP (t.w.v. 329)

€ 3500*

Starten
Betalen in termijnen is mogelijk
- Basis Haarmark -
750 - 1500 grafts
Een goede basis haartransplantatie
uitgevoerd op top-niveau voor een
goed cosmetisch effect
1 vast behandelteam van 1 arts
en 2 assistenten
Vrijblijvend consult* (t.w.v. €67)
Gratis DNA-test met uitleg, advisering
en receptenvoorschriften (t.w.v. €575)
Gratis nazorg 24/7
Opties: PRP (t.w.v. 329)

€ 5500*

Starten
Betalen in termijnen is mogelijk
- Meer Haarmark -
1500 - 2000 grafts
Een haartransplantatie uitgevoerd op top-niveau voor meer dichtheid en meer volume.
1 vast behandelteam van 1 arts
en 2 assistenten
Vrijblijvend consult* (t.w.v. €67)
Gratis DNA-test met uitleg, advisering en receptenvoorschriften (t.w.v. €575)
Gratis nazorg 24/7
Opties: PRP (t.w.v. 329)

€ 6500*

Starten
Betalen in termijnen is mogelijk
- Maximaal Haarmark -
>2000 grafts
Een maximale haartransplantatie
op top-niveau voor maximale
cosmetische winst
1 vast behandelteam van 1 arts
en 2 assistenten
Vrijblijvend consult* (t.w.v. €67)
Gratis DNA-test met uitleg, advisering
en receptenvoorschriften (t.w.v. €575)
Gratis nazorg 24/7
Gratis PRP-behandeling (t.w.v. €323)

€ 7200*

Starten
Betalen in termijnen is mogelijk
Uitleg over het sterretje (*).

Alle genoemde tarieven hebben betrekking op medische indicaties en zijn btw-vrijgesteld. Voor cosmetische indicaties geldt een btw-toeslag van 21% .

Het 1e consult of intakegesprek is altijd vrijblijvend maar niet kosteloos. In dit 1e adviserende consult zal ik als cosmetisch huisarts de diagnostiek van je haarverlies met je doornemen a.d.h.v. 2 microscopische foto’s van je hoofdhuid en worden je wensen verder besproken. Dit adviserende of oriënterende consult duurt zo’n 30 min. en wordt eenmalig bij je zorgverzekeraar ingediend en valt dan binnen je basisverzekering.

Hierna kun je besluiten om wel of niet je haar verder te verbeteren in onze kliniek Haarmark.

Je kunt natuurlijk ook alleen de DNA-test bij ons af laten nemen ter waarde van 575 euro. Dit is geen probleem, zowel voor mannen als vrouwen.

Mocht je ooit toch nog besluiten om een haartransplantatie bij ons te ondergaan, dan wordt de waarde van de DNA-test in mindering gebracht op het eindbedrag. Dat is onze belofte. 

Alle overige gemaakte kosten voor medische of cosmetische behandelingen zoals de DNA-test, haartransplantatie of PRP-behandeling worden niet gedekt door je zorgverzekeraar en vallen helaas daarmee ook niet binnen het eigen risico.

Alle tarieven zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen of tikfouten.
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland

Klaar om een blijvende oplossing voor haarverlies te vinden?

Plan vandaag nog uw gratis consult bij Haarmark!
Afspraak maken

Ervaringen

"Wat een super fijne praktijk! Ik ben heel goed geholpen drs. Mark van Bracht. Door zijn aanbevelen heb ik een Trichotest gedaan. Deze test heeft mij goede inzichten gegeven over welke producten ik kan gebruiken tegen mijn haarverlies. Bij zowel de intake, afname en bespreken van de uitslag neemt hij alle tijd voor je. Ik kan het zeker aanbevelen om hier naar toe te gaan! Twijfel je nog? Gewoon een afspraak maken. Je wordt super goed geholpen."
Google review
Kristiaan Vaartjes
30 jaar (1 dec. 2022)
"Ik heb zeer goede ervaringen met Haar Mark. Eerst als huisarts en nu heeft hij samen met zijn team mijn haartransplantatie verzorgd. Mark is zeer zorgvuldig geweest en we zijn eerst begonnen met preparaten op basis van een dna test. De preparaten lieten al een significante verbetering zien. Echter heb ik toch besloten om een haartransplantatie te doen. Ik ben zeer tevreden over het (eind) resultaat. Mensen in mijn omgeving die eerst sceptisch waren zien ook een enorme verbetering van de haarlijn en dichtheid. Het was een intensieve dag wat zeker niet onderschat moet worden, maar ik ben in het voortraject zeer goed begeleid en voorgelicht en ook over de nazorg ben ik zeer tevreden. Mark is een zeer betrokken arts die heel laagdrempelig is en alle tijd voor mij als patiënt neemt. Dat vind ik zeer belangrijk. Hij komt op mij zeker niet als zeer commercieel over maar eerder als betrokken en vraagt naar de wensen van zijn klant. Zijn hele team heeft zich de hele dag op een fijne manier over mij ontfermt. Ik kan Haar Mark zeker aanbevelen."
Google review
William van den Hooff
55 jaar (4 dec. 2023)
"Ik heb bij Haarmark, meneer Bracht een haartransplantatie laten uitvoeren en alvorens het laten bepalen van preventieve middelen tegen verder haarverlies en het terug laten keren van de mogelijke nog niet afgestorven haren.
De medicatie en behandeling die meneer Bracht mij heeft geadviseerd is aan de hand van grondige onderzoeken en gespreken gerealiseerd. Onder andere een DNA test en bloedonderzoeken kwamen aanbod.
Ik wou dat ik eerder met meneer Bracht in contact was gekomen en zodoende eerder preventie middelen, medicatie was gaan gebruiken."
Google review
Ruben Houtman
34 jaar (26 juli 2022)
"Ben hier heen geweest voor een haartransplantatie en het gehele proces is heel fijn verlopen. Alles is duidelijk verteld en afgesproken. Ook het resultaat is simpelweg perfect. Bij deze wil ik Mark en de medewerkers bedanken voor de hele fijne procedure!"
Google review
Auke de Haan
25 jaar (14 okt. 2022)
"In mei 2022 heb ik een haartransplantatie ondergaan, met een goed resultaat tot gevolg. Ook over de begeleiding voor, tijdens en na de behandeling ben ik zeer tevreden."
Chris B.
25 jaar (8 sept. 2023)
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland
Haartransplantatie Nederland

Veelgestelde vragen

Wat is een haartransplantatie en hoe werkt het?

Een haartransplantatie is een chirurgische procedure waarbij jij haarzakjes uit jouw donorgebied laat verplaatsen naar een kaal of kalend deel van jouw hoofd, bekend als het ontvangstgebied. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van jouw mannelijke kaalheid. Bij deze procedure worden individuele haarzakjes zorgvuldig uit jouw donorgebied verwijderd en geïmplanteerd in de kale of dunner wordende gebieden. Deze procedure helpt bij het herstellen van jouw haar door natuurlijk ogende haargroei te bevorderen.

Voor wie is een haartransplantatie geschikt?

Een haartransplantatie is geschikt voor jou als je een man of vrouw bent die lijdt aan haaruitval, dunner wordend haar of kale plekken. Je moet realistische verwachtingen hebben en in goede algemene gezondheid verkeren. Jouw leeftijd, haartype, haarkleur en de mate van haarverlies zijn ook belangrijke factoren die de effectiviteit van de procedure kunnen beïnvloeden.

Wat zijn de risico’s en bijwerkingen van een haartransplantatie?

Zoals bij elke chirurgische ingreep, omvat een haartransplantatie bepaalde risico's en bijwerkingen voor jou, waaronder infectie, bloeding, littekenvorming en een zwelling van het hoofd. Andere mogelijke bijwerkingen zijn tijdelijke haaruitval in het getransplanteerde of donorgebied, bekend als 'shock loss'. Dit haar groeit meestal terug.

Hoelang duurt het herstel na een haartransplantatie?

Jouw herstelproces varieert per individu, maar de meeste mensen kunnen binnen 2 tot 5 dagen terugkeren naar hun normale activiteiten. Het duurt echter 3 tot 4 weken voordat de getransplanteerde huid volledig genezen is. Volledige haargroei kan tot een jaar duren.

Wat zijn de verschillende methoden voor een haartransplantatie?

De twee meest voorkomende methoden zijn Folliculaire Eenheid Transplantatie (FUT) en Folliculaire Eenheid Extractie (FUE). FUT, ook bekend als de 'strip methode', omvat het verwijderen van een strip huid uit jouw donorgebied waarna haarzakjes worden geëxtraheerd en getransplanteerd. FUE houdt in dat individuele haarzakjes direct uit jouw hoofdhuid worden verwijderd en geïmplanteerd in de kale gebieden.

Hoeveel kost een haartransplantatie gemiddeld?

De kosten van jouw haartransplantatie variëren sterk, afhankelijk van de omvang van de behandeling, de gebruikte techniek en de geografische locatie van de kliniek. Gemiddeld kunnen de kosten variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro's.

Hoe kies ik de beste kliniek of cosmetisch arts voor een haartransplantatie?

Kies een kliniek of cosmetisch arts met een goede reputatie, relevante ervaring en een hoog succespercentage. Zoek naar beoordelingen, vraag om voor- en na foto's van eerdere patiënten en zorg ervoor dat de arts gecertificeerd is in dermatologie of cosmetische chirurgie. Een persoonlijk consult is cruciaal om de kliniek, het personeel en de procedures grondig te evalueren.

Kan een haartransplantatie worden uitgevoerd bij vrouwen?

Ja, haartransplantatie kan ook bij jou worden uitgevoerd als je een vrouw bent die lijdt aan dunner wordend haar of haaruitval door alopecia. De procedure en de uitkomst zijn vergelijkbaar met die bij mannen, maar het is belangrijk om een specialist te raadplegen die ervaring heeft met haartransplantatie bij vrouwen.

Wat moet ik doen ter voorbereiding op een haartransplantatie?

Volg de instructies van jouw arts zorgvuldig op, die kunnen inhouden het stopzetten van bepaalde medicijnen, het niet roken en drinken van alcohol een aantal weken voor de procedure, en het vermijden van bepaalde vitamines en supplementen die het bloeden kunnen verhogen.

Hoeveel tijd moet ik vrij nemen van werk voor een haartransplantatie?

De meeste patiënten kunnen binnen een week terugkeren naar hun werk, afhankelijk van de omvang van de procedure en het type werk. Het is raadzaam om dit te bespreken met jouw arts, gebaseerd op jouw specifieke situatie.

Zijn de resultaten van een haartransplantatie permanent?

Ja, de resultaten van een haartransplantatie zijn permanent omdat de getransplanteerde haren uit gebieden komen die resistent zijn tegen de hormonen die haaruitval veroorzaken. Echter, jouw oorspronkelijke haar kan verder uitdunnen of uitvallen, wat aanvullende behandelingen noodzakelijk kan maken.

Kan ik mijn normale haarverzorgingsroutine voorzetten na een haartransplantatie?

Na een haartransplantatie moet je wellicht jouw haarverzorgingsroutine tijdelijk aanpassen om het genezingsproces niet te verstoren. Jouw cosmetisch arts zal specifieke instructies geven over wanneer je weer normale haarverzorgingsproducten kunt gebruiken en wanneer je kunt terugkeren naar jouw gebruikelijke routines.

Ziet mijn haar er natuurlijk uit na een haartransplantatie?

Ja, met moderne haartransplantatietechnieken zijn de resultaten zeer natuurlijk. De sleutel tot natuurlijk ogende resultaten ligt in de expertise van de chirurg, vooral in hoe de haarzakjes worden geplaatst en georiënteerd.
9.7 Zorgkaart Nederland
"Ik heb bij Haarmark, meneer Bracht een haartransplantatie laten uitvoeren en alvorens het laten bepalen van preventieve middelen tegen verder haarverlies en het terug laten keren van de mogelijke nog niet afgestorven haren.
De medicatie en behandeling die meneer Bracht mij heeft geadviseerd is aan de hand van grondige onderzoeken en gespreken gerealiseerd. Onder andere een DNA test en bloedonderzoeken kwamen aanbod.
Ik wou dat ik eerder met meneer Bracht in contact was gekomen en zodoende eerder preventie middelen, medicatie was gaan gebruiken."
Ruben Houtman
34 jaar (26 juli 2022)

Benieuwd wat we voor 
jouw haarverlies kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.
DNA test Haarmark
Haartransplantatie Nederland
9,7 | 131 reviews
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 - 18:00
Haartransplantatie NederlandHaartransplantatie Nederland

Vragen

06-28 50 76 45
info@haarmark.nl

Pagina’s

© 2023 Haarmark. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookie beleid - Website door Digitale Helden
menuarrow-left
Chat openen
Scan de code
Hallo, Team HaarMark hier 👋
Kunnen we je helpen?