9,7 Zorgkaart Nederland
Haartransplantatie Nederland
Afspraak

Mark van Bracht

Cosmetisch arts KNGM
In 2018 heb ik Haarmark opgericht om mannen te helpen aan wat meer zelfvertrouwen, die last hebben van haarverlies. Ik doe dat niet zoals andere haarklinieken, maar door een zelf ontwikkeld haarbehandeltraject. Om me te onderscheiden behandel ik bijvoorbeeld alleen mannen, geen vrouwen. Klanten zijn bij ons verplicht minimaal 3 tot 4 maanden medicatie en/of supplementen te gaan gebruiken op basis van een DNA-test uit speeksel. Deze DNA-test geeft wetenschappelijk inzicht wat voor jou persoonlijk zinvol is hoe je je haar kan verbeteren of het haarverliesproces kan vertragen of stoppen. 
Op deze manier ben je optimaal voorbereid voor een eventuele haartransplantatie. Door de medicatie door te gebruiken ook na de transplantatie, ben je ook in de toekomst verzekerd van een optimaal cosmetisch resultaat.

HaarMark

Haartransplantatie kliniek voor mannen & DNA-advies
De Haarmark kliniek, is een moderne, gespecialiseerde hartransplantatiekliniek met 2 moderne behandelkamers, 4 assistenten en 1 kliniekmanager. De kliniek is nieuw gevestigd in 2023 in Drachten (Friesland) op de begane grond naast de NHG-geaccrediteerde Huisartsenpraktijk Van Bracht & Dorgelo in Drachten.

Achtergrond

Zelf ben ik opgegroeid in het Gooi en in 2009 afgestudeerd als huisarts aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Van kleins af aan was mijn passie al verbeteren en iets moois creëren. Daarom heb ik me in 2014 gespecialiseerd in de cosmetische chirurgie door verschillende opleidingen te volgen bij bekende specialisten van de NVVCC, voormalig Huisartskliniek, NVCG en FUE Europe. In 2017 ben ik huisartsopleider geworden aan de Rijksuniversiteit van Groningen. In 2020 heb ik samen met een aantal andere cosmetische huisartsen van voormalig Huisartskliniek, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Huisartsen opgericht. Als voorzitter van deze vereniging zette ik mij in voor veilige en transparante cosmetische huisartsgeneeskundige zorg. In 2022 heb ik mijn opleiding afgerond tot cosmetisch arts KNMG met als specialisatie haartransplantaties via FUE Europe.
Mijn werk zie ik als topsport: blijven trainen, maar zelf ook fit en gezond te blijven. Mijn consulten kunnen wel eens uitlopen omdat ik tijd en aandacht erg belangrijk vind. Door de feedback van patiënten, heb ik gemerkt, dat ik me onderscheid in:

- Ethisch dokterschap (jij als patiënt staat centraal en niet onze omzet)
- Ik behandel als het kan of verwijs als het moet
- Ik stel zorgvuldige indicaties en informeer uitvoerig over je behandeling
- Tot slot, zorg ik, door mijn opleiding, ervaring en jaarlijkse bijscholingen voor een professioneel resultaat.

Ik help je graag aan meer en beter haar met Haarmark.

Hartelijke groet,

Mark van Bracht

Benieuwd wat we voor 
jouw haarverlies kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.
DNA test Haarmark
Haartransplantatie Nederland
9,7 | 131 reviews
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 - 18:00
Haartransplantatie NederlandHaartransplantatie Nederland

Vragen

06-28 50 76 45
info@haarmark.nl

Pagina’s

© 2023 Haarmark. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookie beleid - Website door Digitale Helden
menuarrow-left
Chat openen
Scan de code
Hallo, Team HaarMark hier 👋
Kunnen we je helpen?